diensten

Bent u toe aan een nieuw toilet of badkamer? Of liever de wanden en plafonds van uw huis gestuct? Joep kan het voor u regelen zodat u de verbouwing zonder zorgen kan ervaren.

timmerwerk &
(inbouw)kasten

Timmerwerk is een heel breed begrip maar in grote lijnen spreken wij over het vernieuwen/vervangen, renoveren of toepassen van houten elementen rondom gebouwen. Dit geldt voor zowel voor binnen- als buitenprojecten. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kasten, kozijnen of trappen maar ook het bouwen van (houten) veranda’s, schuren of dakkapels. Voor een uitgebreidere uitleg van onze timmer-werkzaamheden, kun je op onderstaande link klikken.

deuren &
(dak)ramen

Joep heeft veel ervaring met het plaatsen van deuren, ramen en dakramen. Ook bij de renovatie van reeds bestaande kozijnen kan hij een helpende hand bieden. Op het gebied van dakramen is Joep bekend met merken als Velux en Luxtra. Voor meer informatie; klik op onderstaande link of bel direct!

wanden &
plafonds

Wil je een muur laten plaatsen of wil je juist ruimte creëeren door een wand door te breken? Wij hebben veel ervaring met dit soort werkzaamheden. Ook het verlagen, onderhouden, plaatsen, vernieuwen of repareren van plafonds nemen wij graag uit handen. Joep voorziet je ook graag van een vakkundig en vrijblijvend advies.

tegelen, stucen &
afkitten

Nieuwe wanden eenmaal geplaatst maar dienen deze nog voorzien te worden van tegels, stucwerk, sierpleisters, wandafwerkingen of andere toepassingen? Joep kan je hierbij verder helpen. Ook voor een complete badkamer verbouwing.

keukens &
badkamers

Is uw badkamer of keuken aan vernieuwing toe? Ouderwetse tegels en sanitair of  die niet praktische keuken kunnen een doorn in het oog zijn. Wilt u graag een mooie moderne badkamer of keuken? Dan kunnen wij u helpen. Joep is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en het aanpassen tot compleet verbouwen/vergroten van uw keuken.

heeft u een andere klus die opgepakt dient te worden maar wordt die hierboven nog niet benoemd? ook dan kunnen wij altijd even bellen of mailen!

+31 (0)6 51 21 32 44