deuren &
dakramen

Nieuwe deuren nodig? Of zijn uw ramen aan vervanging toe? Joep heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het verwijderen, plaatsen en renoveren van deuren en ramen. Hieronder leest u meer!

deuren plaatsen

Joep heeft veel ervaring met het plaatsen en stelen van binnen- en buitendeuren. Heeft u geen behoefte aan nieuwe deuren maar wilt u de bestaande deuren laten repareren of beter beveiligen? Ook daarvoor bent u bij Joep bij het juiste adres!

deurbeslag vervangen
& installeren

Het kan uiteraard ook voorkomen dat u alleen het deurbeslag van de bestaande deuren wilt laten vervangen. Wanneer timmerlieden het hebben over het plaatsen of vervangen van het deurbsslag, dan gaat dit over het algemeen over het installeren van een standaard deurklink, eventueel met een eenvoudig slot.

deurkozijnen plaatsen

Elk deur hangt in een deurkozijn. Daardoor is het vakkundig plaatsen van een deurkozijn van groot belang. De deuren worden middels een scharnier in de deurkozijnen gehangen. Om complicaties als tocht, klemmen of het piepen van een deur te voorkomen, is het belangrijk om een deurkozijn op de juiste manier te plaatsen. Joep heeft veel ervaring met het plaatsen van deuren en ramen.

ramen vervangen
& plaatsen

Er zijn verschillende redenen om een raam te vervangen. Zo kan het zijn dat uw ramen nog voorzien zijn van enkel glas, dat uw ramen wind doorlaten of dat u simpelweg meer licht wilt creëren in het huis door een extra raam te laten plaatsen. In dat geval kan het wenselijk zijn om uw ramen te laten vervangen. Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die jouw ramen kan verwijderen, plaatsen of vervangen? Joep kan elk soort raam voor u plaatsen, inclusief de voorbereidende werkzaamheden, zoals het maken van een opening in de gevel of het dak, of het verwijderen van oude ramen of kozijnen. Ramen zijn er in verschillen soorten en maten. Zo heb je dakramen, draaikiepramen, draairamen, schuiframen, stolpramen, uitzetramen, valramen en vaste ramen. Je kan je voorstellen dat ieder van deze ramen op een andere manier geplaatst dienen te worden.

raamkozijnen plaatsen

Raamkozijnen, ramen en ruiten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is tevens de reden dat de termen nog wel eens door elkaar worden gehaald. Daarom een korte toelichting om misverstanden te voorkomen: het kozijn is het frame waarin het glas wordt geplaatst, het raam is het bewegende deel dat is het frame wordt geplaatst en de ruit is de beglazing. Belangrijk om te weten bij het bespreken van de werkzaamheden dus! Soms zijn de kozijnen nog in goede staat maar is het raam aan vervanging toe. Maar de situatie kan ook precies andersom zijn. Informeer naar de mogelijkheden. Voor elke situatie is een oplossing. Joep is voornamelijk werkzaam in de buurt van Lisse, Sassenheim, Hillegom en de Bollenstreek maar laat zich zo min mogelijk beperken door afstanden. Bent u niet gevestigd? Aarzel dan niet en neem contact op!

project
foto's