timmerwerk &
(inbouw)kasten

Heb jij een professional nodig voor het timmerwerk in en rondom het huis of kantoor? Joep is een veelzijdige en betrouwbare timmerman. Hij kan bij zowel constructief als decoratief timmerwerk een rol van betekenis spelen.

constructief
timmerwerk

Denk bij constructief timmerwerk voornamelijk aan het timmeren van nieuwe daken, veranda’s, plafonds en wanden. Misschien denkt u na over het bouwen van een extra, kleine woning in uw tuin, het bouwen van een aanbouw of de bouw van een tuinhuis? Joep kent de facetten van het bouwproces. Zaken als de calculatie, constructieberekening, de voorbereiding en de bouw kunt u zorgeloos aan hem overlaten.

decoratief
timmerwerk

Bij decoratief timmerwerk kan je denken aan het plaatsen van keukens, complete kastenwanden, inloopkasten en vloeren. Ook de afwerking wordt hierbij uiteraard volledig verzorgd zoals het hang- en sluitwerk, deuren en deuren en kozijnen. Dus; of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw renovatie of onderhoud, Joep kent de kneepjes van het vak. Joep’s werkwijze beperkt zich niet tot een bepaalde stijl. Van klassiek tot modern; voor Joep staat de wens van de klant centraal. Bij de projecten staan kwaliteit en veiligheid voorop. Een volle bus met duurzame materialen en kwaliteitsgereedschap zorgt ervoor dat projecten efficiënt en vakkundig worden afgerond.
Door de jaren heen heeft Joep veel ervaring opgebouwd door een grote verscheidenheid aan timmerklussen maar kan ook op andere gebieden een rol van betekenis zijn. Zo kan hij tevens tegelen, stucen en afwerken. Joep is voornamelijk werkzaam in de buurt van Lisse, Sassenheim, Hillegom en de Bollenstreek maar laat zich zo min mogelijk beperken door afstanden. Bent u niet gevestigd? Aarzel dan niet en neem contact op!

project
foto's