keukens &
badkamers

Is uw keuken of badkamer aan vernieuwing toe? Zijn de gedateerde tegels en saniatair een doorn in het oog? Joep is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers, keukens en toiletten. Samen met u kijkt hij naar de mogelijkheden om uw keuken of badkamer te veranderen in een mooie, moderne ruimte die volledig naar uw wensen is ingericht.

badkamers verbouwen
of renoveren

De badkamer wordt allang niet meer gezien als alleen een functionele ruimte. De badkamer wordt meer en meer een ruimte om u in te ontspannen. De vraag naar op maat oplossingen neemt dan ook toe. Sommigen willen slechts de tegels veranderen en anderen willen de complete invulling aan passen om eindelijk ruimte te kunnen maken voor dat gewenste bad. Bij een ontwerp is het van groot belang om rekening te houden met de toekomst. Het interieur van een badkamer gaat een langere tijd mee en is niet gemakkelijk aan te passen. U wilt er dus graag meerdere jaren van kunnen genieten. Joep brengt uw wensen in kaart en maakt deze werkelijkheid.

keukens verwijderen
& plaatsen

De keuken; ookwel het hart van het huis genoemd. In veel gevallen tevens één van de meest intensief gebruikte ruimtes van een woning. Belangrijk dus dat deze voorziening naar wens is en voldoet aan uw wensen en behoeften.   Juist omdat deze ruimte zo intensief gebruikt wordt, wil je bij een renovatie of verbouwing dat de werkzaamheden snel, netjes en efficiënt verlopen. Op die manier ervaart u de minste overlast en kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe keuken. Maar ook als u er nog niet woont, is overzicht in planning en prijs wenselijk. Daarvoor is een duidelijke intake het begin. Joep komt dan ook graag vrijblijvend langs om op locatie te kijken naar de wensen en de behoeften.   Joep heeft veel ervaring met het plaatsen van keukens en kookeilanden. Verwijderen van de oude keuken, leidingen omleggen, de vloer aanpakken en de wandafwerking. Hij neemt de werkzaamheden graag uit handen.   Joep is voornamelijk werkzaam in de buurt van Lisse, Sassenheim, Hillegom en de Bollenstreek maar laat zich zo min mogelijk beperken door afstanden. Bent u niet gevestigd? Aarzel dan niet en neem contact op!

project
foto's