tegelen, stucen &
afwerken

Wil jij het tegelwerk van jouw keuken, badkamer of toilet opnieuw laten betegelen? Of wilt u de muren van uw huis laten stucen voor een superstrak eindresultaat. Joep is een vakbekwame tegelzetter en heeft tevens veel ervaring met het stucen van wanden.

tegelwerk op muren
& vloeren

Bij grote verbouwingen, renovaties en nieuwbouw is tegelwerk vaak één van de laatste klussen. Omdat men tegelwerk niet snel laat vervangen, zijn dit werkzaamheden die uiterst precies en strak moet worden aangebracht Er is immers niks vervelender dan jarenlang tegen slecht getegelde wanden of vloeren aan te moeten kijken. In de praktijk is het dan ook aan te raden om dit aan een specialist over te laten. Joep gebruikt uitsluitend kwaliteitsproducten, werkt efficiënt en netjes en gaat voor het optimale eindresultaat. Of het nu gaat om het betegelen van een keukenwand, het betegelen van een complete badkamer /toilet of het leggen van een complete vloer. Joep gaat de uitdaging graag aan! Ook het tegelen in motieven zoals visgraatmotief, wildverband en halfsteensverband, voert hij graag uit. Joep heeft ervaring met verschillende soorten tegels, zoals: keramiek, natuursteen en mozaiek.

stucwerk op muren
& plafonds

De muren of plafonds van uw huis of kantoor weer mooi egaal maken. Dan is stucwerk de uitkomst. Vaak wordt er bij stucwerk gedacht aan binnenwerk maar ook buitenmuren kunnen gestuct worden. Stuc zorgt voor een egale laag op uw huidige onderlaag. Dit kan alles zijn; gipsplaten, beton of steen. Na het toepassen van stucwerk kan de muur tevens voorzien worden van verf en zelfs behang (mocht dat wenselijk zijn).   Stucwerk is een laag gips die handmatig op de muur of plafond wordt aangebracht. De staat van de ondergrond is van groot belang en bepaald het verdere verloop en de materiaalkeuze van het project. In alle gevallen dient de ondergrond stofvrij te zijn. Vervolgens wordt er een voorstrijklaag aangebracht voor een optimale hechting. Na het toepassen van de voorstrijklaag kan het stucwerk worden aangebracht.   Stucwerk heeft gemiddeld 7 dagen nodig om goed te drogen. Na het uitharden van het stucwerk kan de muur verder geëgaliseerd worden. Wij adviseren om daarna pas een eventuele verflaag of behang aan te brengen. Men kan ook kiezen voor een andere soort afwerking zoals spackspuitwerk, leemstuc, latex spuitwerk of spachtelputz.

afwerking muren &
plafonds

Onder afwerken valt het sauzen van de muren en plafonds, behangen en aanbrengen van sierpleisters en andere details.   Joep is voornamelijk werkzaam in de buurt van Lisse, Sassenheim, Hillegom en de Bollenstreek maar laat zich zo min mogelijk beperken door afstanden. Bent u niet gevestigd? Aarzel dan niet en neem contact op! Stucwerk is een laag gips die handmatig op de muur of plafond wordt aangebracht. De staat van de ondergrond is van groot belang en bepaald het verdere verloop en de materiaalkeuze van het project. In alle gevallen dient de ondergrond stofvrij te zijn. Vervolgens wordt er een voorstrijklaag aangebracht voor een optimale hechting. Na het toepassen van de voorstrijklaag kan het stucwerk worden aangebracht. Stucwerk heeft gemiddeld 7 dagen nodig om goed te drogen. Na het uitharden van het stucwerk kan de muur verder geëgaliseerd worden. Wij adviseren om daarna pas een eventuele verflaag of behang aan te brengen. Men kan ook kiezen voor een andere soort afwerking zoals spackspuitwerk, leemstuc, latex spuitwerk of spachtelputz.

project
foto's