over joep

Al heel lang een gouden plan? Maar niet de handjes en de wil om het voor elkaar te krijgen? Dan is het misschien tijd om iemand in te schakelen die al uw verbouwwensen kan vervullen. Joep Verdegaal (ver)bouw & onderhoud maakt van wens werkelijkheid. Een uitbouw, een renovatie: van timmerwerk tot elektra, van kozijnen tot stucwerk: alles wat langs komt bij een (ver)bouwproject is bij hem in goede handen. Maar wie is Joep eigenlijk?

van a tot z

joep 'ken' het

projecten

timmerwerk

nieuwe website

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Met trots kunnen wij melden dat onze geheel nieuwe website vanaf heden online staat. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan.

Lees verder »
timmerwerk

nieuwe trap uitbouw

Al heel lang een gouden plan? Maar niet de handjes en de wil om het voor elkaar te krijgen? Dan is het misschien tijd om iemand in te schakelen die al uw verbouwwensen kan vervullen. Joep maakt van wens werkelijkheid. Een uitbouw, een renovatie: van timmerwerk tot elektra, van kozijnen tot stucwerk: alles wat langs komt bij een (ver)bouwproject is bij hem in goede handen. Maar wie is Joep eigenlijk?

Lees verder »

referenties

Paul Hoogeveen
Paul Hoogeveen
Lees verder
"Door toedoen van een winterstorm werd ons kantelraam op zolder eruit geblazen. Joep begreep de urgentie en had snel het oude dakraam vervangen voor een nieuwe. Kundige montage en prima afwerking.”
Willem van Wijngaarden
Willem van Wijngaarden
Lees verder
"Stucen, schilderen, badkamers, hout bewerking het maakt Joep niks uit, deze man kan veel en werkt alles netjes af! Ook helpt hij je de beste keuzes te maken in het verbouwen wat praktisch is en er ook nog leuk uit ziet. Hij beschikt over veel profesioneel inzicht. Echt een aanrader”
Jelle van der Valk
Jelle van der Valk
Lees verder
Een vakbekwame en veelzijdige klusser die zijn zijn projecten serieus neemt, goed communiceert en netjes achterlaat. Super blij met het eindresultaat!
Previous
Next